PANASONIC RF 您所在的位置:网站首页 panasonic RF-D100 PANASONIC RF

PANASONIC RF

2023-06-06 04:18| 来源: 网络整理| 查看: 265

Panasonic RF-D100BTEGT: A hegedűvel megegyező fából

Nyomd meg a gombot, kényelmesen foglalj helyet és élvezz minden egyes körülötted elhaladó hangot csúcsminőségben. A RF-D100BTEGT rádióvevő ugyanolyan fából készült, mint a hegedű, vagy egyéb zenei eszközök – éppen benne rejlik a gazdag basszusok, a kiegyensúlyozott középtónusok és az erős és tiszta magas hangok titka. A test kerek formájának köszönhetően nem keletkeznek egyenes hullámok, amelyek negatívan hatnának a kiáramló hangra. A basszusreflex szerkezetű szekrény belsejében 2 kúpos 6,5cm-es hangszóró rejlik, amelyek kiváló hangzással látják el a készüléket. Az eszköz 2× 5 W teljesítmény mellett játszik.

Panasonic RF-D100BTEGT rádióvevő a hegedűhöz hasonló fából basszusreflex csúcsminőségű hangminőség 2 hangszóró erős basszusok Eszköz, amely hangol, ébreszt és streamel

Ne hagyd ki kedvenc rádiós műsoraidat és hangold a Panasonic RF-D100BTEGT rádiót a 106 FM, DAB i DAB+ frekvencia egyikére. A kedvenc állomásaidat előbeállításként mentheted el és az RDS is hasznodra válik majd. A zenét okostelefonodról is közvetítheted. Elegendő a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot használni. A DSP-nek köszönhetően a rádió egyéb BT eszközről, is képes zenét lejátszani anélkül, hogy a minőség csökkenne. Az ébresztő, a késleltetett ébresztés, az alvás mód és a konyhai ébresztő intelligens funkciók biztosan hasznosak lesznek. Az eszköz hordozható – elemek segítségével és hálózatról egyaránt működtethető.

Panasonic RF-D100BTEGT rádióvevő FM dab dab+ Bluetooth 10 m hatótávolság dsp ébresztő alvás mód intelligens funkciók


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有